Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel

Vijverpomp 76 product(en)

Duidelijke vijverpomp foto met voordelige Oase vijverpompen

Vijverpompen - Bij Vijverleven vindt u de beste vijverpomp tegen de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Ons weloverwogen assortiment vijverpompen bestaat onder andere uit de volgende merken: Oase, Velda, Hozelock, Olympia, Super Garden, Ecomax, Blue Eco, Pondtec, Super Fish, Aqua Forte. Allemaal vijverpompen met hun eigen kwaliteiten en voor ieder budget is er wel een passendevijverpomp te bestellen. In het assortiment van Vijver Leven vindt u links onder een filter met beeklooppompen, fonteinpompen, stromingspompen etc. Voor welke toepassing u ook een vijverpomp zoekt, u slaagt altijd bij Vijverleven! Meer informatie over vijverpompen

Een Oase vijverpomp het A-merk onder de vijverpompen

Oase uit duistland is het merk als het gaat om de meest kwalitatieve en duurzame vijver producten. Wanneer u opzoek bent naar een goede en betrouwbare vijverpomp raden wij u aan een vijverpomp van Oase aan te schaffen. Deze zijn meestal iets duurder dan andere merken, maar wij kunnen u garanderen dat u daar ook na een paar jaar ook nog onbezorgd veel plezier van zult hebben. Ook is het stroomverbuik van vijverpompen van Oase lager en is de meerprijs meestal met een jaar alweer terug verdiend. Ook zijn de onderdelen van deze pompen los te bestellen wat bij vele andere merken niet het geval is. 

Heeft u vragen over een pomp voor uw vijver? Neem dan vrijblijvend per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Wij helpen u graag verder!