Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel

Vijverfolie 26 product(en)

Vijverfolie als basis voor een vijver

Vijverfolie is de basis voor uw vijver en wij geven geeft je graag als vijverspecialist vrijblijvend advies bij het maken van de juiste folie keuze. Dit kan per telefoon, e-mail, chat en in de winkel. De vijverfolie kan in elke afmeting en formaat uit voorraad en snel geleverd worden, ook op maat gemaakte folie voor uw vijver. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op!  Ook voor vragen over het leggen, lassen en het repareren van vijverfolie en  andere vijverbenodigdheden kun je uitstekend bij de mannen van Vijver Leven terecht. 

Bij folie voor een vijver bent je vrijwel geheel vrij in de keuze van afmeting en het model van de vijver. Er zijn verschillende soorten zoals PVC en EPDM vijverfolie met een ieder zijn voordelen.

PVC vijverfolie

PVC vijverfolie toegepast

PVC folie is de goedkopere variant en wordt vaak in kleinere vijvers of waterpartijen toegepast en waar de prijs een belangrijke rol speeld. Vijverfolie van PVC is niet erg dik en de kans dat u deze tijdens de aanleg en onderhoud van uw vijver beschadigd is groter dan bij gebruik van dikkere rubberen folie. Ook is de levensduur van PVC vijverfolie een stuk korte dan bij rubberen folie. Op deze PVC vijverfolie wordt ongeveer 10 jaar garantie op gegeven.

EPDM vijverfolie van rubber

EPDM vijverfolie, tevens als rubberfolie

EPDM vijverfolie is een rubberfolie welke bij kwalitatief goede vijvers groot of klein toegepast worden. Deze wordt bij vijvers toegepast waar de kwaliteit en levensduur hoog in vaandel staat en leveren wij voor iedere vijver op maat. Dit is flexibele folie voor een vijvers en door zijn elastische en rekbaarheid zeer duurzaam en eenvoudig zelf te verwerken. De levensduur van deze EPDM vijverfolie ligt een stuk hoger dan bij PVC vijverfolie In principe kun je met deze rubberen vijverfolie elke soort vijver maken. Deze EPDM folie is goed te lassen, verlijmen en heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar.