Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel

Vijver waterval 33 product(en)

Vijver waterval - Mooi kabbelend water stroomt langzaam en sierlijk via je vijver waterval naar je vijver. Vogels die drinken en andere dieren die genieten van het stromende water, dat is wat een vijver waterval is. Een mooie waterval geeft net dat beetje extra aan jouw vijver of waterpartij. Naast het sierlijke aspect heeft een waterval bij je vijver ook nog een zeer nuttige en belangrijke functie. Het zorgt ervoor dat je vijver extra wordt voorzien van vijver beluchting en zuurstof is belangrijk om een goed biologisch evenwicht te krijgen en te houden. Dat zijn al twee mooie redenen om een vijver waterval bij je vijver te maken toch?

Aanleggen van een vijver waterval is niet moeilijk

Wist je dat het aanleggen van een vijver waterval minder moeilijk is dan je zou denken? Je kunt naast je vijver met zwarte grond de verhoging maken. Vervolgens kies je de juiste vijver waterval die bij je past en welke je mooi vind. De meeste zijn in sets verkrijgbaar met een beginstuk en een eindstuk. Deze plaats je vervolgens achter elkaar. Dan is het alleen nog een kwestie van de vijverpomp aansluiten op de slangtules en je kunt genieten van jouw vijver waterval. Wist je dat je ook heel eenvoudig een vijverfilter kunt aansluiten tussen jouw pomp en de vijver waterval? Het best kies je dan voor een drukfilter. Deze kunnen lager geplaatst worden dan jouw vijver waterval, het water wordt dan omhoog gebracht en stroom vervolgens terug jouw vijver in. Je vijver wordt dan op een fantastische manier gefilterd en voorzien van extra zuurstof!

Vijver waterval soorten in onze winkel

In onze winkel vind prachtige vijver watervallen in verschillende stijlen, lengtes en soorten. Bijvoorbeeld van RVS, kunststof of polyester. Bekijk en bestel ze snel hier op deze pagina en start ook met genieten van een vijver waterval bij jouw prachtige vijver!