Betaalmogelijkheden

We willen dat je veilig en met plezier winkelt, op de manier zoals je dat wenst. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om de bestelling te betalen.

Online betalen kan via:

  • iDEAL
  • Mister Cash (België)
  • Vooraf overmaken (zie informatie hieronder)

Indien je kiest voor een online betaalmethode, dan is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Vooraf overmaken:
Overboeking vooruit kan via je bank op de volgende manier. Je kunt na het bestellen het orderbedrag over maken naar:

IBAN rekening: NL41RABO3499655721
Ten name van: OVM Digital B.V.
Onder vermelding van je bestelnummer.

Bij vooraf overmaken kan het enkele werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen en dien je rekening te houden met een langere levertijd. Jouw order wordt verstuurd wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Vermeld altijd je bestelnummer, dat scheelt ons veel zoekwerk.

Cadeaukaart

Bij ons kun je betalen met een Vijverleven cadeaukaart. Je kunt je cadeaukaart inwisselen door in het bestelproces bij de betaalmethode te kiezen voor ‘Cadeaukaart’. De cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden gebruikt.

Om te zien hoeveel saldo er op een cadeaukaart staat kun je hier je huidige saldo controleren.

Billink

Wanneer je kiest voor achteraf betalen dan zal je email ontvangen van Billink, deze partij verzorgt voor ons de achteraf betaal methode.

Let wel op dat je je email (ongewenst) in de gaten houd om zo betalingsproblemen te voorkomen, Vijverleven is niet verantwoordelijk voor deze afwikkeling.

Afterpay - Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor Vijverleven het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Afterpay - Achteraf betalen voor bedrijven

Bij Vijverleven kun je achteraf betalen met AfterPay als zakelijke klant. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.