Betaalmogelijkheden

We willen dat je veilig en met plezier winkelt, op de manier zoals je dat wenst. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om de bestelling te betalen.

Online betalen kan via:

  • iDEAL
  • Mister Cash (België)
  • Vooraf overmaken (zie informatie hieronder)
  • Klarna achteraf betalen

Indien je kiest voor een online betaalmethode, dan is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Vooraf overmaken:
Overboeking vooruit kan via je bank op de volgende manier. Je kunt na het bestellen het orderbedrag over maken naar:

IBAN rekening: NL77INGB0101536488
Ten name van: Vijverleven BV
Onder vermelding van je bestelnummer.

Bij vooraf overmaken kan het enkele werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen en dien je rekening te houden met een langere levertijd. Jouw order wordt verstuurd wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Vermeld altijd je bestelnummer, na betaling graag een email sturen, dat scheelt ons veel zoekwerk.

Cadeaukaart

Bij ons kun je betalen met een Vijverleven cadeaukaart. Je kunt je cadeaukaart inwisselen door in het bestelproces bij de betaalmethode te kiezen voor ‘Cadeaukaart’. De cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden gebruikt.

Om te zien hoeveel saldo er op een cadeaukaart staat kun je hier je huidige saldo controleren.

Klarna

Wanneer je kiest voor achteraf betalen dan zal je email ontvangen van Klarna, deze partij verzorgt voor ons de achteraf betaal methode.

Let wel op dat je je email (ongewenst) in de gaten houd om zo betalingsproblemen te voorkomen, Vijverleven is niet verantwoordelijk voor deze afwikkeling.

Zakelijk bestelling bedrijven in Belgie

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen vanuit Belgie dan kan uiteraard, echter dient u dit per email aan ons door te geven. Waneer u via de webshop besteld dan kunnen wij deze factuur niet meer aanpassen en BTW terug betalen.
Dus wilt u een intracommunautaire levering, dan ontvangen wij graag het factuur- en afleveradres, BTW nummer en de bestelling via info@vijverleven.nl