Wij zijn een officieel service punt van Oase en Velda

Het kan natuurlijk altijd voor komen dat bijvoorbeeld je vijverfilter of vijverpomp stuk gaat. Goed om te weten dat u dan bij ons Oase onderdelen, Velda onderdelen kunt bestellen. De meeste onderdelen zijn zelf prima te vervangen, maar wij kunnen het ook voor je doen. We beschikken over een eigen Reparatie Afdeling waar wij in de meeste gevallen je product vakkundig kunnen herstellen.

Hoe werkt de Reparatie Service?

Is uw Oase, Velda of Vijvertechniek product stuk? Dan kunt u deze opsturen naar:

Vijverleven.nl 
Industrieweg 94
7903AK Hoogeveen
0528-20 40 20

Niet meer te repareren producten

Mocht uw product onherstelbaar beschadigd zijn, dan nemen wij contact met je op en krijg je van ons een mooie korting op een nieuw product.


Onderdelen vijverartikelen

Onderdelen vijverartikelen

Vijverartikel kapot? Vaak is niet een complete vijverfilter of pomp kapot, maar een onderdeel daarvan. Door alleen het onderdeel te vervangen kun je een hoop kosten besparen. Kijk eens in onze webshop bij de onderdelen of je onderdeel erbij zit.

 

Bekende vijvermerken online te koop

Van de meeste vijvermerken verkopen wij onderdelen voor onder andere vijverfilters, vijverpompen en uvc-filters. Zo hebben we onderdelen voor artikelen van de bekende merken: Oase, Velda, Pontec en ook Hozelock. We helpen je graag op weg bij de keuze voor het juiste onderdeel. Bekijk goed om welk merk en welk type het gaat voor je een onderdeel wilt bestellen, bij twijfel neem contact met ons op.

 

Speciaal punt voor Oase vijverartikelen

Wij zijn een Officieel Oase Service Punt. Dit betekend dat wij voor jou ALLE beschikbare Oase Onderdelen hebben opgenomen in ons assortiment! Naast dat wij veel Oase Onderdelen verkopen in onze webwinkel, beschikken wij over een compleet ingerichte Reparatie Afdeling waar onze medewerkers jouw Oase product vakkundig kunnen herstellen.

 

Reparatie service van Vijverleven

Het kan natuurlijk altijd voor komen dat bijvoorbeeld uw vijverfilter of vijverpomp stuk gaat. De meeste onderdelen zijn zelf prima te vervangen, maar wij kunnen het ook voor u doen. We beschikken over een eigen
afdeling voor de reparatie waar wij in de meeste gevallen je product vakkundig kunnen herstellen.