Colombo visverzorging

24 product(en)

Om de vissen in je vijver gezond te houden, maak je gebruik van de producten van Colombo. Waar gebrek aan juiste verzorging kan leiden tot ziekte bij de vijvervissen en in sommige gevallen zelfs tot sterfte onder de vijvervissen, wordt de weerstand met de Colombo visverzorging juist verhoogd en worden ziektes behandeld. Dankzij de producten van Colombo zijn je vissen snel weer de oude en kun jij weer genieten van het mooie vijverleven in je achtertuin.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Waarom is visverzorging noodzakelijk

Vissen in een vijver hebben niet veel verzorging nodig. Wanneer de totale vispopulatie in je vijver binnen de perken blijft en de waterkwaliteit in orde is, blijft de vissterfte beperkt en zijn er geen grote menselijke ingrepen nodig. Helaas is dat niet altijd het geval. Vissen kunnen ziek worden door een te groot aantal vissen in de vijver, maar ook door het afnemen van de waterkwaliteit. In warme maanden kan er een zuurstofgebrek zijn in het water en de waterkwaliteit kan afnemen door een flinke regenbui of onweer. Om de vissen gezond te houden in je vijver, is menselijke aandacht daarom ook onmisbaar en visverzorging is in dat geval noodzakelijk. Met de producten van Colombo visverzorging houd je jouw vissen gezond.

Visverzorgingsproducten van Colombo

Colombo is een expert op het gebied van waterverzorging en visverzorging. In het assortiment van Colombo vind je dan ook veel verschillende producten voor het welzijn van je vissen en van je vijver. De Colombo visverzorging producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en Colombo mag zich dan ook nummer 1 noemen op het gebied van vijver en vis welzijn. Het is van groot belang dat je goed voor je vijver zorgt, maar ook voor het leven in je vijver. Wanneer de vissen ziek worden, heeft Colombo visverzorging in de vorm van medicijnen. Er medicijnen te koop tegen diverse schimmels en huid vertroebeling, maar ook tegen uitwendige bacteriën en andere huidproblemen. Naast medicijnen bestaat de Colombo visverzorging ook uit beschermende producten en producten die wondjes reinigen en zo sneller helen.

De voordelen van Colombo visverzorging

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Draagt bij aan het welzijn van je vissen
  • Compleet assortiment
  • Producten zijn uit voorraad leverbaar

Over Colombo

Colombo is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van waterverzorging en visverzorging. Naast de verschillende visverzorgingsproducten, vind je bij Vijverleven.nl ook een uitgebreid assortiment Colombo vijverbacteriën en Colombo visvoer. Waar de vijverbacteriën ervoor zorgen dat je vijver biologisch in evenwicht blijft, is ook het visvoer op de juiste manier afgestemd op de waterkwaliteit en de vissen.

Contact, informatie en advies

Vijverleven.nl is expert op het gebied van vijveraanleg, vijvertechniek, vijveronderhoud en vijverdecoratie. Als officiële Colombo dealer kunnen wij je alles vertellen over de producten en helpen we je graag aan een gezonde vijver en een gezond vijverleven. Heb je vragen over onze producten of kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.