Hozelock filterpompen

20 product(en)

Stilstaand water is nooit goed voor een vijver. Algen en andere micro-organismen krijgen dan de kans om zich uitgebreid in het water te vestigen, wat zorgt voor troebel en groenig water. Maar niet alleen dat, planten en dieren die in de vijver leven krijgen door deze aanslag te weinig zuurstof. Met een Hozelock filterpomp hou je het water in beweging, terwijl het filter de ongewenste organismen eruit haalt. Hiermee hou je je vijver gezond en je vissen tevreden.

Een schone vijver dankzij een filterpomp van Hozelock

Hozelock houdt een vijver schoon en het leven erin gezond en tevreden. Daarom biedt het merk een groot assortiment aan oplossingen voor de vijver. Het is immer van belang dat het leven erin voldoende zuurstof krijgt en niet vertroebeld wordt door ongewenste algen en bacteriën. Een filterpomp van Hozelock is zeer geschikt om je vijver in topconditie te houden. De pomp houdt het water in beweging en stuurt het langs een filter. Dit filter zeeft vervolgens het ongewenste leven uit het water en houdt de vijver helder. In de vrije natuur is stilstaand water op den duur immers ook niet goed voor het leven erin en met het kleinere oppervlak van een vijver is dit sneller een probleem. Dankzij de filterpompen van Hozelock behoort dit probleem echter snel tot het verleden.

Een ruime keuze uit filterpompen van Hozelock

Bij Vijverleven.nl vinden we het belangrijk dat iedereen precies vindt wat hij of zij zoekt. Daarom hebben we een groot assortiment vijverfilters, die geschikt zijn voor iedere vijver. Of het nou gaat om een relatief kleine vijver, of juist een grote, bij ons zal je altijd slagen. De filters worden opgedeeld in verschillende categorieën, zo kan je bij ons terecht voor Hozelock fonteinfilters, maar ook voor fonteinpompen, drukfilters en dus doorstroomfilters. Dankzij deze ruime keuze zal je altijd iets vinden dat bij jouw wensen past.

De voordelen van een Hozelock filterpomp

  • Het filter haalt ongewenste algen en bacteriën uit het water.
  • Het water in je vijver blijft helder en schoon<.
  • Zowel de pomp als het filter is van hoge kwaliteit en gaat dus lang mee.
  • Binnen ons assortiment vind je ook losse onderdelen van Hozelock, dus mocht er een keer iets met je filterpomp zijn, dan kan je het snel herstellen.

Meer informatie

Een filterpomp koop je bij Vijverleven.nl. Wij zijn de officiële dealer van Hozelock en bieden een ruim assortiment producten van deze fabrikant aan. Naast filterpompen van Hozelock kan je bij ons ook terecht voor Hozelock vijverpompen, Hozelock UV-C filters, Hozelock vijververlichting, Hozelock vervanglampen of Hozelock visvoer. Heb je vragen over een van onze producten of heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste pomp, of het juiste filter? Neem dan contact met ons op.