Hozelock vijverfilters

20 product(en)

Wanneer je een vijver hebt aangelegd in je tuin, dan wil je natuurlijk dat het water mooi schoon en helder blijft. Vijverwater krijgt door de jaren heen te maken met verschillende invloeden van buitenaf en kan, als je er niks aan doet, onzuiver en groen worden. Hozelock vijverfilters zorgen ervoor dat algen en slechte bacteriën geen kans maken. Deze worden namelijk letterlijk uit het water gefilterd, waardoor het water in de vijver altijd mooi helder is.

Schoon vijverwater door een vijverfilter

Niemand wordt blij van een vijver met groen, troebel water. Jij niet, maar ook je vissen niet. Zij hebben een fijne leefomgeving nodig om goed te overleven. Daarom is het extra belangrijk om goed voor je vijver te zorgen. Een vijverfilter van Hozelock kan helpen met het schoonhouden van het water. Vijverfilters zorgen ervoor dat slechte bacteriën uit het water worden gefilterd. Het water stroomt door de filter en gaat hier verschillende systemen door. Hierdoor stroomt er gezond, schoon water uit de filter terug de vijver in. Dit is een doorlopend proces.

De vijverfilters van Hozelock

Binnen ons assortiment heb je ruime keuze uit de vijverfilters van Hozelock. Hozelock is een merk wat zich richt op het welzijn van de vijver en het leven in de vijver. Alle vijverfilters binnen het assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. De vijverfilters in het assortiment kunnen worden opgedeeld in verschillende soorten filters. Zo hebben wij fonteinfilters van Hozelock, maar ook Hozelock fonteinpompen, drukfilters en doorstroomfilters. Hierdoor zit er altijd wel een filter bij voor jouw vijver.

De voordelen van Hozelock vijverfilter

  • De vijverfilter van Hozelock zorgt ervoor dat je altijd helder en schoon water in je vijver hebt
  • Dankzij de Hozelock vijverfilter maken bacteriën en algen geen schijn van kans
  • De vijverfilters zijn van hoogwaardige kwaliteit
  • Hozelock verandert niet vaak van model, waardoor je niet iedere keer een nieuwe vijverfilter hoeft te komen
  • Binnen ons assortiment verkopen we ook losse onderdelen van Hozelock vijverfilters, hierdoor hoef je niet meteen een nieuwe te kopen als je vijverfilter het niet meer doet

Meer informatie

Een vijverfilter van Hozelock kopen doe je bij Vijverleven.nl. Als officiële dealer van het merk Hozelock kun je bij ons terecht voor allerlei soorten Hozelock vijverfilters. Naast vijverfilters kun je bij ons ook andere producten van het merk kopen. Denk hierbij aan Hozelock vijverpompen, Hozelock UV-C filters, Hozelock filterpompen, Hozelock vijververlichting, Hozelock vervanglampen en Hozelock visvoer. Zo kun je voor al je vijverproducten op één plek terecht. Heb je vragen over de vijverfilters van Hozelock of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.