Login, deel en ontvang Spaarpunten!

Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB

48,90

39,-

Levertijd 2-5 werkdagen
Belangrijke kenmerken:
 • Klei
 • Mineralen
 • Helder&gezond
U ontvangt 0,39 voor dit product.
Advies nodig? Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag rechts onder per chat
Bel: 0528 - 20 40 20
E-mail: info@vijverleven.nl

 • Gratis advies op maat
 • Gratis verzending v.a. 49,- daaronder 4,95
 • Gratis retour
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal na ontvangst
 • Snelle levering

Product informatie

EAN: 8715897190452
Merk: Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB
Capaciteit: 2500ml. - 50.000 liter
Type: Klei

Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB

Om je vijver zo optimaal mogelijk te houden hebben we een pakket van 2 onderhoudsmiddelen samengesteld.

Photo Synthetic Bacteria zijn in staat grote hoeveelheden organisch materiaal te verteren en verbeteren daarmee de waterkwaliteit hetgeen resulteert in een beter leefmilieu van uw vissen.

Bacteriën in bijvoorbeeld Filter Starter (Gel) en BSO gebruiken zuurstof, Photo Synthetic Bacteria daarentegen gebruiken licht, hierdoor vindt er geen concurrentie plaats en kunnen PSB onbeperkt worden toegevoegd.

De PSB worden in onze eigen productiefaciliteit gekweekt en onverdund in de fles afgevuld. De rode kleur van de BactoPlus PSB is haar natuurlijke kleur, er worden geen kleurstoffen aan het product toegevoegd. De rode kleur maken de bacteriën aan door de vorming van Caroteen, dit is nodig voor de opname van licht.

BactoPlus Ohmizu maakt uw vijverwater optimaal voor het houden van Koi. In de Japanse Niigata streek is het kweken van Koi ruim een eeuw gelden begonnen. Tot en met de dag van vandaag is Niigata de streek die de meeste kwaliteitskoi levert. Een van de geheimen is het water. Niet voor niets komt ook de beste rijst in Japan uit Niigata. Het bergwater wat zowel voor de kweek van koi als rijst wordt gebruikt is natuurzuiver en zeer rijk aan mineralen.

BactoPlus analyseerde het water uit Niigata en ontwikkelde Ohmizu. Met Ohmizu worden waardevolle mineralen aan het water toegevoegd, verontreinigingen worden opgenomen en de speciale BactoPlus bacteriën die aan het product zijn toegevoegd verbeteren de filterprestaties, verwijderen slib en organische verontreiniging.

Het resultaat is glashelder en gezond water, rijk aan mineralen die essentieel zijn voor de juiste ontwikkeling van uw Koi.

Bij eerste toepassing of problemen 25ml per 1000 liter water, indien gewenst na 2 dagen herhalen.

Onderhoud: elke 14 dagen 25ml / 1000l 

Verzendkosten & levertijd van Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB

Wij versturen alle pakketten binnen Nederland en België voor € 4,95 per bestelling, wanneer je aankoopbedrag hoger dan € 49,- is dan versturen we het gratis met uitzondering van vijverfolie & grote verpakkingen (dit word bij het artikel vermeld). Heeft u meer vragen over de verzendkosten van Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB Kijk dan op de pagina verzendkosten.

Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB? Kijk dan op de pagina levertijd.

Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB bestellen

Bestel dus snel je nieuwe Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB bij Vijverleven.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

U kunt uw gekochte Ohmizu Clay Bactoplus + Bactoplus fresh PSB binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retourneren in onze online shop.

Advies nodig? Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag rechts onder per chat
Bel: 0528 - 20 40 20
E-mail: info@vijverleven.nl

 • Gratis advies op maat
 • Gratis verzending v.a. 49,- daaronder 4,95
 • Gratis retour
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal na ontvangst
 • Snelle levering