I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Betaal na ontvangst!

Oase vijververlichting

33 product(en)

Maak van uw vijver een echte eyecatcher met de vijververlichting van Oase. Door uw vijver te verlichten kunt u ook als het donker is genieten van een prachtige vijver en wordt de uitstraling van uw vijver naar een hoger niveau getild. Oase vijververlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor vijververlichting met leds, vijververlichting met een kleurtje, ingebouwde vijververlichting en zelfs vijverlichting voor fonteinen. Wat voor soort vijververlichting u ook kiest, met de stijlvolle vijververlichting van Oase krijgt uw vijver een luxe, moderne uitstraling en wordt de sfeer in uw tuin verhoogd. Oase vijververlichting kopen doet u bij vijverexpert Vijverleven. Ons ruime assortiment bevat allerlei soorten en stijlen Oase vijververlichting, zodat wij voor elke vijver een passende oplossing kunnen leveren. Bestel uw vijververlichting snel in onze webshop.

Oase vijververlichting: Ook in het donker genieten van uw vijver

Wilt u ook in het donker genieten van uw vijver? Dan is goede vijververlichting onmisbaar. De vijververlichting van Oase voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en geven uw vijver een stijlvolle, luxe uitstraling. Oase vijververlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor stijlvolle verlichting die in de grond rondom de vijver ingebouwd moet worden, zijn er spots verkrijgbaar die een bepaald onderdeel van uw vijver in de spotlight zetten, is het mogelijk om uw vijver te verlichten met diverse kleuren en kunt u zelfs kiezen voor vijververlichting die in het water geplaatst kan worden. Bij Vijverleven vindt u niet alleen allerlei soorten vijververlichting van Oase, u kunt ook bij ons terecht voor de benodigdheden om uw vijververlichting veilig aan te leggen. Van een trafo die onder water geplaatst kan worden tot waterdichte kabels, ons ruime assortiment bevat alles wat u nodig heeft om op veilige wijze van uw vijver een echte eyecatcher te maken. Heeft u vragen over Oase vijververlichting, wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw vijver of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.