Door het warme weer ervaren wij piekdrukte bij onze leverancier Oase. De levertijd van Oase artikelen kan daarom langer zijn dan je van ons gewend bent.

Finest Fish Food visvoer

15 product(en)
Het visvoer van Finest Fish Food wordt met de grootste zorg uitgebalanceerd. De ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd om een eerlijk basisvoer neer te zetten voor koi, steur en andere vijvervissen. Wij van vijverleven zijn trots om dit mooie merk in ons assortiment te mogen opnemen. Bekijk hieronder alle verschillende visvoeren van Finest Fish Food.

Kies het beste koivoer voor uw koi

Bij het kiezen van het beste koivoer voor uw koi, is het belangrijk om te kijken naar de voedingswaarde en verteerbaarheid van het voer. Het voer van Finest Fish Food heeft bijvoorbeeld een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte wat de gezondheid van jouw koi bevorderd. De verteerbaarheid is ook belangrijk bij de keuze van het juiste voer aangezien dit de waterkwaliteit ook kan aantasten. Met Finest Fish Food kiest u voor een eerlijk basisvoer wat een zeer complete samenstelling aan ingredienten biedt voor jouw vissen. 

Voedertips Koi

Het voeren van jouw koi is een belangrijk onderdeel van de verzorging en moet op een verantwoordelijke manier worden uitgevoerd. Overvoeding kan leiden tot obesitas en andere gezondheidsproblemen, terwijl ondervoeding kan leiden tot vertraagde groei en zwakheid. Geef koi voer dat ze binnen enkele minuten kunnen opeten. Meerder voerbeurten per dag in kleinere porties is aan te raden. Kijk ook altijd goed naar de minimale watertemperatuur wanneer je je vissen gaat voeren.