Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel

Vijververlichting 39 product(en)

Door vijververlichting te plaatsen in en om uw vijver, kunt u ook in de avonduren genieten van uw prachtige vijver.  Door op een paar kleine en subtiele manieren gebruik te maken van vijververlichting is het al mogelijk een wereld van verschil te creëren in en rondom uw vijver. Neem bijvoorbeeld vijververlichting van Oase. Zeer goede kwaliteit en in zeer veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Of u nou vijververlichting wenst met Halogeen verlichting of met LED verlichting, u vindt het bij www.vijverleven.nl

Kies het soort vijververlichting

Alle in onze winkel aangeboden vijververlichting is geschikt voor boven en onder water. De kleinere led spots zijn vooral geschikt om accenten in uw vijver te verlichten. Wilt u grotere delen in uw vijver onder water verlichten, dan kiest u het best voor de LunAqua 10 vijver spots van Oase. Deze hebben een mooie opbrengst, tegen een laag stroomverbruik.  En zowel in LED als Halogeen vijververlichting te krijgen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw waterornament te voorzien van vijververlichting. De Oase LunaLed 6 en Oase Lunaled 9s zijn hier heel erg geschikt voor.

Handige hulpmiddelen voor vijververlichting

Naast vijververlichting hebben wij voor u ook nog een aantal handige hulpmiddelen in ons assortiment. Bijvoorbeeld is het voor veel mensen een doorn in het oog om de stroomkabel van de vijververlichting over de rand van de vijver te hebben liggen. Oase heeft hier een oplossing voor. De Oase Tradux. Een handige vijverfolie doorvoer waarmee u gemakkelijk, snel en veilig de stroomkabel geheel waterdicht door uw vijverfolie kan laten lopen, onder water en dus uit het zicht. De Oase Tradux is daarnaast niet alleen geschikt om de kabels van uw vijververlichting uit het zicht te houden, u kunt namelijk ook de slang van uw vijverpomp op de meegeleverde slangtules monteren, hierdoor heeft u ook geen vijverslang meer over de rand van uw vijver Handig toch? Voor allerlei toepassingen vindt u hier producten om prachtig verlichte accenten aan te brengen aan ue vijver. Bekijk en bestel ze snel en voordelig en ga ook genieten!