Hozelock

Een schone tuin met Hozelock

Hozelock

 

Hozelock: een uitgebreid assortiment

Het Britse bedrijf Hozelock levert al sinds 1959 een uitgebreid assortiment producten om uw tuin en terras schoon en in prima staat te houden. Zo levert dit bedrijf onder andere vijverfolie en onderhoudsproducten om uw vijver in goede staat 

te houden. U kunt hierbij denken aan een vijverafdeknet, vijvernetten, vijvergrijpers of draadalgborstels. Daarnaast omvat hun vijverassortiment ook visvoer en filtersystemen. Voor het onderhoud van uw auto, uw terras en uw tuin leveren ze diverse spraysystemen, bijvoorbeeld voor onkruidverdelging, maar ook schoonmaakaccessoires met de tuinslang als basis.

Bewatering met meer dan alleen een tuinslang

Met een tuinslang kunt u alle hoekjes van uw tuin voorzien van water, uw terras reinigen en uw auto een goede schoonmaakbeurt geven. Maar dit doet u pas echt efficiënt als u daarbij ook de handige hulpmiddelen gebruikt die Hozelock voor hun tuinslangsystemen heeft ontwikkeld. Of u nou uw gazon wilt bewateren, hooggeplaatste hangplanten wilt onderhouden of uw borders en tuinbedden van voldoende vocht wilt voorzien, u kunt vertrouwen op de hoogkwalitatieve en zeer praktische hulpmiddelen die deze fabrikant hiervoor heeft ontwikkeld. Als u een tuin heeft en u wilt hier jarenlang van genieten, dan levert dit merk u kwaliteit en gebruiksgemak.

Hozelock vijverpomp of Hozelock vijverfilter?

Ben je op zoek naar een Hozelock vijverpomp of misschien een Hozelock vijverfilter? Klik dan hier voor een overzicht van alle Hozelock onderdelen. Wat het ook is dat je zoekt voor je vijver, Hozelock heeft het!