Colombo visvoer

0 product(en)

Wanneer je vissen in je vijver hebt rondzwemmen, dien je deze uiteraard goed te verzorgen. Ook voeren is daarbij van groot belang. Je wilt immers voorkomen dat ze aan jouw waterplanten gaan knabbelen. Colombo heeft daarom ook visvoer in het assortiment opgenomen. Colombo visvoer is zo gemaakt dat het afgestemd is op de waterkwaliteit en op je vissen. Zo krijgen de vissen in jouw vijver altijd de juiste voedingsstoffen binnen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Welk visvoer geef ik mijn vijvervissen

Het aanbod visvoer is vaak enorm groot. Niet alleen zijn er verschillende merken visvoer, zoals Colombo visvoer, te koop, ook binnen die merken is er variatie. Welke soort visvoer je de vissen in je vijver het beste kunt geven, is van een aantal factoren afhankelijk. Veel vijvervissen hebben bijvoorbeeld extra behoefte aan mineralen, vitaminen of andere voedingsstoffen. Dat kan bijvoorbeeld soort afhankelijk zijn. Daarom kun je voor verschillende soorten vissen speciaal geselecteerd voer kopen. Denk aan voer voor koi, voer voor siervissen of voer voor steur. Naast de soort vis, beïnvloedt het jaargetijde ook de behoefte aan voedingsstoffen. Daarnaast kunnen je vissen een ziekte onder de schubben hebben en kun je onder andere speciaal visvoer van Colombo kopen, dat behandeld is met medicijnen. Zo voorkom je niet alleen hoge medicijnkosten, maar zal de waterkwaliteit ook minimaal achteruit gaan.

Visvoer van Colombo

Wanneer je op zoek bent naar producten voor je vijver, kom je al snel uit bij Colombo. Colombo is dan ook al 30 jaar actief in de wereld van waterverzorging en visverzorging en mag zich zelfs nummer 1 noemen op het gebied van het welzijn van vijvers en vissen. Colombo visvoer is zo gemaakt, dat het op de juiste manier is afgestemd op de waterkwaliteit en de vissen. Er is speciaal voor voor bijvoorbeeld koivissen, maar ook voor andere vijvervissen is visvoer van Colombo beschikbaar. Het is belangrijk dat je de vissen niet teveel voer in één keer geeft. Resten van het visvoer kunnen gaan rotten en de waterkwaliteit beïnvloeden.

De voordelen van Colombo visvoer

  • Speciaal afgestemd op de vissen in jouw vijver
  • Draagt bij aan een gezond vijverleven
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Colombo visvoer is uit voorraad leverbaar

Colombo vis- en vijverproducten

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van water- en visverzorging, is Colombo een grote naam in de vijverwereld. Naast visvoer, kun je ook Colombo visverzorging producten kopen, zoals medicijnen voor de zieke vissen. Daarnaast vind je ook Colombo vijverbacteriën in het assortiment van Vijverleven.nl. Door deze aan je vijver toe te dienen na het schoonmaken van je filter of nadat de waterkwaliteit achteruit gegaan is na een hevige regenval, herstelt het biologisch evenwicht van je vijver sneller.

Contact, informatie en advies

Wanneer je op zoek bent naar producten voor je vijver, kom je al snel uit bij Vijverleven.nl. Bij ons vind je onder andere Colombo visvoer, maar kun je ook terecht voor vele andere producten voor vijveronderhoud. Heb je vragen over de aanleg van je vijver, het onderhoud ervan of wil je meer weten over het Colombo visvoer? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag advies op maat en denken met je mee over het welzijn van je vijver.