Oase Living Water

Maak van uw tuin een oase met vijverproducten van Oase Living Water Oase

Vijverleven is een officieel service en verkooppunt van Oase Living Water, een van de betere merken op het gebied van vijverbenodigdheden. U kunt niet alleen Oase onderdelen voor uw vijverpompen, verlichting, reiniging en andere onderdelen bij ons bestellen, maar we kunnen uw Oase Living Water producten ook voor u herstellen als u er zelf niet uitkomt.

Passie voor water

Het Duitse merk Oase Living Water is al decennialang een van de grootste merken op het gebied van tuinverfraaiing met water. Het bedrijf werd opgericht in 1949 als een reparatiebedrijf voor landbouwmachines. Al snel ontwikkelde Oase Living Water zich tot een wereldwijd bekende water- en vijverspecialist. Een ongeëvenaarde passie voor water is de basis, daarnaast creëert het bedrijf bijzondere watereffecten in privétuinen en verzorgt het indrukwekkende waterinstallaties in de publieke ruimte, zoals fonteinen voor de Olympische Spelen in Peking. De innovatieve technieken van grote waterinstallaties past het bedrijf ook toe in haar producten voor de consumentenmarkt, zodat u niet alleen een vijver kunt creëren met de modernste technieken op het gebied van filters, pompen en reiniging, maar ook met de nieuwste designtrends op het gebied van aanleg en verlichting.

Creëer uw eigen unieke waterpartij

Oase Living Water biedt een complete productlijn op het gebied van waterpartijen in de tuin, of het nu gaat om een eenvoudige vijver of om een echte watertuin compleet met beeklopen en fonteinen. En omdat u met een waterpartij in uw tuin ook veel nieuw leven in uw tuin brengt, biedt het bedrijf ook pompsystemen, filters en skimmers om het water in uw tuin levend en in optimale staat te houden. Bij Vijverwereld vindt u een compleet assortiment én kunt u terecht voor losse onderdelen voor het geval er iets moet worden vervangen.

Water op zijn mooist

Water in uw tuin zorgt voor extra sfeer en rust. Een fontein of waterornament is dan ook bij veel mensen favoriet. Het assortiment van Oase Living Water biedt dan ook tal van oplossingen om water op zijn mooist te laten zien, van klassieke fonteinen voor in het midden van uw vijver tot aan opstralende fonteinen voor een modernere, maar niet minder stijlvolle uitstraling. Ook ter verlevendiging van kleinere tuinen biedt het assortiment met de Aquarius-serie pompen voor stromend water op decoratieve kamerfonteinen, stenen en beelden.

Zorg voor extra sfeer met verlichting

Op zwoele zomeravonden brengt verlichting altijd extra sfeer in uw tuin. De producten van Oase Living Water bieden diverse ledverlichting en grotere halogeenschijnwerpers voor feeërieke of juist grootste lichteffecten rond uw vijver, fontein of waterornament. Daarnaast zijn er ook diverse installaties voor het stroommanagement verkrijgbaar, die u onder meer via een app op uw smartphone kunt bedienen. Daarnaast biedt Oase Living Water een solarprogramma voor als u geen stroomvoorziening in uw tuin heeft of als u liever gebruikmaakt van zonne-energie.

Wilt u meer weten over de vijverproducten van Oase? Bij Vijverleven vindt u een compleet assortiment aan vijverbenodigdheden van het merk. Heeft u een product van Oase Living Water en wilt u een onderdeel vervangen? Vijverleven verkoopt ook losse onderdelen voor pomp-, filter en reinigingssystemen van Oase Living Water!