I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Betaal na ontvangst!

Oase luchtstenen

3 product(en)

Wilt u het water in uw vijver op stijlvolle wijze voorzien van voldoende zuurstof? Dan kunt u ervoor kiezen om uw beluchtingssysteem uit te breiden met een luchtsteen. Oase Living Water heeft diverse mooie luchtstenen ontworpen. De luchtstenen van Oase hebben het uiterlijk van een waterplant en voorzien uw vijver niet alleen op stijlvolle wijze van meer zuurstof en een hoger filtervermogen, ze bieden ook een woonplaats voor allerlei micro-organismen. Daarnaast kunnen de Oase luchtstenen uitkomst bieden voor de vissen in uw vijver. Door de Oase luchtsteen te gebruiken als ze jeuk hebben, is de kans minder groot dat de vissen gaan springen om van de jeuk af te komen. De Oase luchtstenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en vormen een waardevolle toevoeging op het beluchtingssysteem van uw vijver. Uw Oase luchtsteen bestelt u eenvoudig via Vijverleven.

 • Oase oxytex 400 Oase oxytex 400

  Oase oxytex 400

  84,95
  • 500 l/u
  • Incl. luchtsteen
  • 10% verhoging filtervermogen
  Vandaag besteld vóór 15:00, vandaag verstuurd!
 • Oase oxytex 1000 Oase oxytex 1000

  Oase oxytex 1000

  124,95
  • 1000 l/u
  • Incl. luchtsteen
  • 25% verhoging filtervermogen
  Vandaag besteld vóór 15:00, vandaag verstuurd!

Uw vijver op stijlvolle wijze beluchten met een Oase luchtsteen

Een luchtsteen zorgt ervoor dat de lucht in de vijver goed verdeeld wordt, zodat de kwaliteit van het vijverwater in alle hoeken van de vijver op peil blijft. Luchtstenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten en kunnen in allerlei soorten vijvers worden toegepast. De luchtstenen van Oase hebben de vormgeving van een waterplant, waardoor ze naadloos opgaan in de vijver. Ze zijn bovendien gemaakt van een speciale vezelstructuur, die veel ruimte biedt aan micro-organismen. Hierdoor draag een Oase luchtsteen op meerdere manieren bij aan een gezondere vijver. Wilt u uw vijver ook verrijken met een luchtsteen van Oase? Het ruime assortiment van Vijverleven bevat diverse soorten Oase luchtstenen, zodat wij voor elk soort vijver een passende oplossing kunnen leveren. Wilt u meer weten over luchtstenen of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw vijver.