Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel
Login, deel en ontvang Spaarpunten!

Vijverpompen 85 product(en)

Duidelijke vijverpomp foto met voordelige Oase vijverpompen

Bij Vijverleven vindt u de beste vijverpomp aanbieding: vijverpompen tegen de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ons weloverwogen assortiment vijverpompen bestaat onder andere uit de volgende merken: Oase, Velda, Hozelock, Olympia, Super Garden, Ecomax, Blue Eco, Pondtec, Super Fish, Aqua Forte. Allemaal vijverpompen met hun eigen kwaliteiten en voor ieder budget is er wel een passende vijverpomp te bestellen. In het assortiment van Vijver Leven vindt u links onder een filter met beeklooppompen, fonteinpompen, stromingspompen etc. Voor welke toepassing u ook een vijverpomp zoekt, u slaagt altijd bij Vijverleven! Meer informatie over vijverpompen

Vijverpomp aansluiten? Lees deze tips

Bij het aansluiten van uw vijverpomp op uw vijverfilter, uvc filter, vijver waterval etc. adviseren wij u altijd de grootst mogelijke slangdiameter te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk capaciteit verliest. Door een grotere slang diameter gaat nu eenmaal meer water dan door een kleinere. Ook het gebruik van je juiste RVS slangklemmen is van groot belang. Hierdoor blijven de slangen goed zitten op uw vijverpompen. Wanneer uw slang, die naar het filter loopt, losschiet, dan loopt uw hele vijver leeg.

Vijverpomp keuzehulp

Aan de linkerkant van deze vijverpomp pagina vind u onze handige keuzehulp. Filter hier indien gewenst op toepassing, capaciteit, merk, stroomverbruik en opvoerhoogte. Hier kunt u dus in slechts enkele stappen de juiste vijverpomp voor uw vijver vinden. Gemak dient de mens zullen we maar zeggen...

Kies het juiste vijverpompje

Kies voor uw vijverpompje een beetje een beschutte plek. Verschillende vijverpompen kunnen ook (deels) ingegraven worden. Er zijn ook vijverpompen die in de vijver zelf worden gezet. Dit is iets lastiger op het gebied van onderhoud, maar u heeft minder slangen uw vijver uit en in lopen. Wanneer u het vijverpompje in het water plaatst, is het belangrijk dat deze zo diep mogelijk worden geplaatst. Echter moet het punt waar het water weer terug uw vijver instroomt zo ver mogelijk verwijderd zijn van uw pomp. Wanneer u de pomp op de bodem van uw vijver plaatst, is het beter om deze op een aantal stenen te plaatsen. Op deze manier wordt er minder vuil van de bodem meegezogen.

Vijverpomp plaatsen?

Voor het plaatsen van de vijverpomp is het van belang dat deze zo diep mogelijk in de vijver ligt. Ook voor de terugstroom van het water naar de pomp moet u er rekening mee houden dat die afstand zo groot mogelijk is. Hierdoor zorgt u ervoor dat al het vijverwater door de pomp gaat.
Voor het aansluiten van de slang is het van belang om een slang te nemen met een zo groot mogelijke diameter. Dit om verstoppingen te voorkomen.
Het gebruik van de vijverpomp is meestal van de maanden maart tot november. Buiten deze periode is het verstandig de pomp uit de vijver te halen en schoon te maken. Dit voor het behoud van uw pomp.

Vijverpomp aanbieding

Bent u op zoek naar een vijverpomp aanbieding? Dan zit u goed bij vijverleven.nl! Wij hebben veel verschillende soorten pompen in ons assortiment. Kijk voor vijverpomp met filter ook eens bij onze vijverfilters en vijverfilter set.