Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Betaal na ontvangst!

Oase vijverpompen

38 product(en)

Natuurlijke processen kunnen ervoor zorgen dat uw vijver snel vervuild raakt met allerlei afvalstoffen. Stoffen zoals ammoniak, methaan, nitraat en zwavelverbindingen kunnen het water van uw vijver laten vertroebelen, waardoor de waterbalans ernstig verstoord raakt en de vijver een verwaarloosde uitstraling krijgt. Om deze afvalstoffen uit het water te laten verdwijnen is een goede vijverpomp onmisbaar. Een vijverpomp zorgt voor watercirculatie, waardoor het vijverwater afvalstoffen makkelijker aan de atmosfeer afgeeft. Deze circulatie zorgt er tevens voor dat goede stoffen, zoals CO2 en zuurstof, makkelijker in het water worden opgenomen. Wilt u het water in uw vijver gezond houden? Een Oase vijverpomp houdt de watercirculatie op peil en laat het water in de vijver ademen, waardoor u altijd kunt genieten van een prachtige vijver. Bestel uw vijverpomp van Oase snel in onze webshop.

Altijd genieten van een gezonde vijver met een Oase vijverpomp

De vijverpompen van Oase zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor pompen geschikt voor een droge opstelling en pompen geschikt voor een natte opstelling en zijn er zelfs pompen verkrijgbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor fonteinen, waterloopjes en watervallen. Dankzij deze vijverpompen kan het gezond houden van uw vijver gecombineerd worden met een spectaculair waterkunstwerk. Oase heeft voor elk soort vijver en elke situatie een passende pomp ontwikkeld. Oase vijverpompen voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, zijn betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technieken, worden gemaakt van de allerbeste materialen en hebben een lange levensduur. Vijverleven is een officiële Oase dealer en ons ruime assortiment bevat zowel Oase vijverpompen voor grote als kleine vijvers, zodat wij voor elke vijver een passende Oase vijverpomp kunnen leveren. Voor vragen of meer informatie over een Oase vijverpomp kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vijverexperts staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Over Oase vijverpompen

Oase Living Water is een Duitse producent van allerlei artikelen op het gebied van tuinverfraaiing met water. Ze zijn niet alleen actief op de particuliere markt maar verzorgen ook indrukwekkende waterinstallaties en watereffecten in privétuinen en publieke ruimtes. De innovatieve technieken van de grote waterinstallaties past het bedrijf ook toe in haar producten voor de consumentenmarkt, zodat u uw vijver van de modernste technieken op het gebied van filters, pompen en reiniging kunt voorzien én mee kunt lopen met de nieuwste designtrends op het gebied van aanleg en verlichting. Dankzij hun werkzaamheden op zowel de particuliere als de zakelijke markt beschikt Oase Living Water over een schat aan ervaring en weten ze steeds opnieuw innovatieve producten te ontwerpen die zowel in kleinere als grote, professionele vijvers toegepast kunnen worden. De vijverpompen van Oase voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technieken en vormen een verrijking voor elke vijver. Bestel uw Oase vijverpomp snel in onze webshop.

Oase is een Duitse producent van onder andere hoge kwaliteit vijverpompen

De voordelen van een vijverpomp van Oase

Uw vijver verrijken met een innovatieve vijverpomp van Oase kent veel voordelen:

  • Met een vijverpomp van Oase blijft het water in de vijver circuleren, waardoor afvalstoffen makkelijker aan de atmosfeer afgegeven kunnen worden en goede stoffen eenvoudig in het vijverwater opgenomen kunnen worden. Hierdoor blijft het water in de vijver in balans
  • Met een Oase vijverpomp voorkomt u dat het water in uw vijver troebel wordt
  • Oase vijverpompen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, zodat er voor elke vijver een passende oplossing geleverd kan worden
  • Een Oase vijverpomp kan gecombineerd worden met een fontein, een verloop of een waterval, waardoor u watercirculatie combineert met waterdecoratie
  • Vijverpompen zorgen ervoor dat er een gezonde balans in de vijver wordt gecreëerd, waardoor er een betere leefomgeving voor zowel vijverplanten als vissen ontstaat

Andere vijvertechniek van Oase

Vijverleven verkoopt niet alleen vijverpompen van Oase, u kunt ook bij ons terecht voor andere soorten vijvertechniek van Oase. Hierbij kunt u denken aan Oase vijverlampen, Oase vijverfilters, Oase vijverbakken, Oase vijver skimmers en nog veel meer. Alle vijvertechniek van Oase is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, modellen en vermogens, zodat wij voor elke vijver een passende oplossing kunnen leveren. Twijfelt u over uw keuze of heeft u een vraag over één of meerdere producten van Oase? Vijverleven is een officiële Oase dealer, waardoor wij u uitgebreid kunnen adviseren over alle producten van dit vooraanstaande merk. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Over Vijverleven

Vijverleven is uw online vijverexpert, waar u terecht kunt voor alles op het gebied van vijveraanleg, vijverdecoratie, vijveronderhoud en vijver benodigdheden. Bij Vijverleven staan kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Daarom vindt u in ons ruime assortiment allerlei soorten vijvertechniek en vijveraccessoires van vooruitstrevende topmerken zoals Oase, Velda, Hozelock en AquaForte. Vijverleven is een officieel verkooppunt van Oase Living Water. Omdat wij een officiële Oase dealer zijn, kunt u ook bij ons terecht voor Oase onderdelen en reparaties aan uw Oase vijvertechniek. Uw vijvertechniek is bij ons in goede handen. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar een deskundig advies? Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van vijvers en vijvertechniek kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid advies over al onze producten en veelvoorkomende vijverproblemen. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Oase vijverpompen kopen

Wilt u een Oase vijverpomp kopen? Dan bent u bij Vijverleven aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u allerlei soorten en maten vijverpompen van Oase, zodat wij voor elk soort vijver een passende oplossing kunnen leveren. Daarnaast kunt u in geval van twijfel altijd contact met ons opnemen voor een advies op maat. Alle vijverpompen van Oase kunt u met een paar klikken bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Na het afronden van de bestelling zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt, zodat u uw vijver binnen afzienbare tijd kunt verrijken met nieuwe vijvertechniek. Voor meer informatie over onze producten of levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Oase vijverpomp kopen? Vijverleven heeft alles in huis voor een gezonde vijver!

Contact

Heeft u een vraag over de Oase vijverpompen, wilt u meer weten over een ander product van Oase of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar een deskundig advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het is mogelijk om ons te bellen of een e-mail te sturen, maar u kunt ons ook bereiken via de chat in onze webshop. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.