Gratis verzending v.a. 49,-   Snelle levering   Gratis advies   Fysieke winkel
Login, deel en ontvang Spaarpunten!

Vijverstofzuiger 10 product(en)

Onderhoud van een vervuilde vijver door een vijverstofzuiger

Een vijverstofzuiger is onmisbaar bij het onderhoud van je vijver. Het onderhouden van een vijver is erg belangrijk voor het behoud van een goede leefomgeving voor de vissen en planten. Slib en vuil die elk seizoen uw vijver vervuilen zijn erg lastig en daarom is het aan te raden om zo af en toe de vijver eens goed schoon te maken. Een vijverstofzuiger is daarbij een niet te missen onderdeel in het onderhoud van uw vijver. Een vijverstofzuiger zorgt ervoor dat bladafval, algen en slib worden verwijderd uit de vijver. Een handige opvangbak zorgt ervoor dat alles opgevangen wordt en is eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen voor elk komend vijveronderhoud.

Ondanks het gebruik van een filter kan er vuil ophopen in uw vijver, dit komt meestal doordat het vuil op de bodem niet uw filter kan bereiken. Wanneer het vuil in uw vijver zich blijft ophopen wordt het water troebel en snel genoeg komen er ook parasieten in uw water, die de huid van uw vissen kunnen aantasten. Wij van Vijverleven.nl verkopen waterstofzuigers met een reservoir die u moet legen wanneer deze vol is, maar wij verkopen ook waterstofzuigers die automatisch geleegd worden, waardoor u een keer door uw vijver kunt zonder onderbrekingen.

Vijverstofzuigers

Wanneer er niet zo veel stroming in de vijver is kan er vuil blijven liggenop de bodem. Ook het ontbreken van een bodemdrain kan een vieze bodem veroorzaken. Hierdoor krijg je een troebele vijver.Dit kan u gemakkelijk verwijderen met deen vijverstofzuiger. Door een bodemdrain wordt het vuil beter afgevoerd naar de filter. Als deze ontbreekt zal vissen poep en stof zich gaan ophopen op de bodem. Is de vijver te lang vies dan zal zich er snel parasieten in het water vormen. Wij hebben een ruim assortiment aan vijverstofzuigers.

 

Investeer in een vijverstofzuiger

Investeren in een vijver stofzuiger is een van de beste dingen die u kunt doen voor uzelf, en voor uw vijver. Vuile vijvers creëren een overvloed aan problemen, van algen uitbarstingen tot het verlies van het aquatisch leven. Een vijverstofzuiger is een essentieel onderdeel bij het schoonmaken van de viezigheid en puin die zich op de bodem of rond uw bestaande vijver of water eigenschap ophoopt.